Praktiske oplysninger

Ankomst og afhentning

 

I Minimax har vi børneintra, hvor I skal cheke barnet ind hver morgen og ud når I går hjem. Her kan i ligeledes melde fri, ferie og sygdom, samt læse om barnets dag. Det er også her vi informerer om ture ud af huset, aktiviteter eller små hjemme opgaver som f.eks. medbring et syltetøjsglas.

Når du henter/ bringer dit barn, er det vigtigt, at du er nærværende, og vi forventer, at du lader din mobiltelefon blive i lommen. Dit barn har brug for dig, din opmærksomhed og muligheden for at fortælle om dagen.

Påklædning

Vi forventer, at dit barn har tøj på som det kan bevæge sig i, og som må blive brugt og blive beskidt. Det er forældrenes ansvar, at tøjet er alderssvarende og passer til årstiden. Vi vil gerne, at I sørger for ekstra skiftetøj til barnet. Barnet skal altid have bleer og to sæt skiftetøj, liggende i vuggestuen. Barnet får ved start 2 kasser til opbevaring, samt et rum med navn på i garderoben.

 

Der må ikke være snore i barnets tøj pga. fare for kvælning.

 HUSK at skrive barnets navn i alt tøj.

 

Legetøj

I vuggestuen må I gerne medbringe legetøj. Dog er det altid jer som forældre, der er ansvarlige for det medbragte legetøj, og der ydes ikke erstatning, hvis det bliver væk eller går i stykker. Er legetøjet væk ved afhentning, kan det være svært for personalet at finde tid til at lede efter dette - derfor ser vi det primært som en forældreopgave.

Søvn

Som udgangspunkt vækker vi ikke børn. Der vil dog være undtagelser, f.eks. hvis et barn har et uhensigtsmæssigt søvnmønster. Vi vil naturligvis samarbejde med forældrene om dette i anerkendelse af, at en stabil søvnrytme er betydningsfuld for barnet. Det kan betyde, at barnet i en periode skal vækkes, og her vil vi tilstræbe, at vækningen sker blidest muligt. Vi har ikke noget fast tidspunkt for, hvornår børnene skal puttes, da det er meget individuelt, speciel når de er helt små - trænger de til at sove, skal de som udgangspunkt have en lur uanset alder.

 

Mere information om børn og søvn findes på ScanSleeps hjemmeside