Dagligdagen

En typisk dag i Minimax kan se således ud.

Kl. 6.30 til 7.30

Minimax åbner. Der er mulighed for at spise morgenmad i alrummet  til kl. 7.20. (Se madplanen ved køkkenøen). Det er ikke de samme voksne, der åbner hver morgen, men fra kl. 7.30 vil der altid være en voksen fra et af de to teams.

Kl. 7.30 til 9.00

Fra kl. 7:30 til 8 er vi sammen i de to teams hos henholdsvis mariehønsene og sommerfuglene. Kl. 8 går alle på egne stuer.

Kl. 9.00-9.30

Vi samles på stuen til vand, brød, sang og hygge. Herefter fortsætter vi med dagens aktiviteter.

Kl. 10.45

Vi spiser middagsmad. De små børn spiser efter behov. Når børnene har spist, går vi på badeværelset for at blive skiftet og sidde på potte/wc. Herefter er børnene klar til at blive lagt ud for at sove. De sover så vidt muligt udenfor i den friske luft. Børn, der ikke sover, leger på stuen eller i alrummet.

Kl. 12 til 13

Personalet afvikler pauser på skift eller deltager i møder. 

Ca. kl. 14

Børnene begynder at stå op, og vi spiser eftermiddagsmad. Når alle er vågnet og har spist, leger vi på stuerne eller går på legepladsen. Sidst på dagen samles vi alle på én stue eller på legepladsen, indtil vi lukker.

Børnene får frugt og noget at drikke sidst på dagen. Der vil altid være en voksen fra dit barns stue indtil kl. 15.30, hvorefter der er to voksne tilbage indtil kl. 17.

Kl. 17

Minimax lukker.

Fredag lukker Minimax kl. 15.30.