Om Lindehuset

Daginstitutionen åbnede 1. december 1997 for 24 vuggestuebørn og 41 børnehavebørn. Lindehuset har en busgruppe med plads til 20 børnehavebørn og en hjemmegruppe med plads til 21 børnehavebørn. Ved spidsbelastninger kan vi være nødt til at have flere børn i grupperne.

Institutionens åbningstid er fra mandag til torsdag fra kl. 6.30 til kl. 16.45 og fredag fra kl. 6.30 - 16.30.

Institution og legeplads ligger i midtbyen og er etableret i en gammel sygehuspark. Institutionens legeplads giver udfordringer for både store og små, og derudover er vi så heldige, at vi har adgang til en legeplads, som blev anlagt med temaet "Randers, byen og åen". Dette er et vinderprojekt fra en legepladskonkurrence udskrevet af Statens Kunstfond og vundet af landskabsarkitekter fra Roskilde.

På legepladsen står fire store kejserlind fra midten af 1800-tallet. De danner tilsammen et lindelysthus, som er et barokelement. En af betingelserne ved etableringen af hus og legeplads var, at disse træer blev bevaret.

Derfor fremkom bestyrelse og personale med et forslag til navn på daginstitutionen og dette blev godkendt af Randers Kommune. Navnet blev: Daginstitutionen Lindehuset.

Lindehuset indgår i dagtilbud MIDT.